Digidate Webex-inspiratie: “Ervaren Durven Doen!” in Deelsessies

Datum en tijd
March 17, 2023
Georganiseerd door
Ministerie van Justitie en Veiligheid
Voor wie
Openbaar

Hoe kun je een digitale vergadering leuker en energieker maken? Dat doe je door meer dan de standaard recht-toe-recht-aan sessie (vergadering) toe te passen. Dus met meer interactie, afwisseling en hierdoor minder vermoeiend. Je kunt dit toepassen toekomstige sessies met het hybride werken. Wil je dit ervaren en doen? Dan is deze Digitale-date met speelse webex-inspiratie over Deelsessies echt iets voor jou! We nemen je graag mee in het Ervaren Durven Doen!

Waarbij alles zeker niet 100% perfect en foutloos hoeft te verlopen. Door te proberen (en af en toe te falen) leer je het meest.

Proberen is leren

Misschien weet je nog het gevoel dat je had bij een date of eerste ontmoeting: een beetje spannend, ietwat onwennig maar toch ben je nieuwsgierig naar de ander. Dat is nu precies wat je ook kunt verwachten bij deze digitale-date. Veel proberen en uitzoeken, waarbij wij ook vaak door aanpassingen worden verrast (zoals geen koppeling meer binnen outlook binnen de DWR omgeving). En er gaat soms ook nog wat mis. Samen blijven leren door ervaringen te delen, het durven en toch gewoon te doen!

Ja, ik wil...

Deze digitale-date is laagdrempelig en vooral geschikt voor mensen die met deelsessies willen experimenteren en het samen met ons durven te doen!

Na de 1 uur durende inspiratiesessie:

✔️ was je bij een onvergetelijke digitale-date

✔️ heb je kennis gemaakt met (het belang van) het werken met deelsessies en de verschillende mogelijkheden hierbij

✔️ heb je ervaren hoe fijn en plezierig 'digitaal wandelen' is

✔️ heb je ervaren dat je samen meer weet en dat vouten (oeps) maken mag

✔️ heb je meer zelfvertrouwen gekregen om het ook gewoon te doen!

Workshopbegeleiding: Monique Hopman (IND) (m.hopman@ind.nl)

De Webex gegevens zijn:

Vergaderingnummer (toegangscode): volgt

Wachtwoord voor vergadering: volgt