Digitalisering van werk - Do's & Don't

Datum en tijd
March 13, 2023
Georganiseerd door
Pieter Vermeer / Stichting JobOn
Voor wie
Openbaar

Banen verdwijnen en banen verschijnen door automatisering en digitalisering. Organisaties transformeren en medewerkers kunnen niet achterblijven. In deze lunchtalk vertelt Pieter Vermeer over de technologische ontwikkelingen en trends die van invloed zijn op het werk van vandaag en het werk van morgen.

De krapte op de arbeidsmarkt, het verzuim, de uitstroom en de vele veranderingen die in bijna elke sector spelen maken het essentieel om te investeren in digitale fitheid van mensen.

Men roept vaak dat leven-lang-ontwikkelen belangrijk is en personeel moet werken aan duurzame inzetbaarheid, maar mensen blijken in de praktijk te vaak onbewust onbekwaam te zijn als het gaat over kennis en gedrag rondom allerlei digitale zaken.

Moet iedereen tech-savy worden? Moet iedereen direct de kansen ChatGPT omarmen? Moet iedereen bij elke nieuwe applicatie in de handen klappen? Nee, maar het is wel belangrijk om als leidinggevende je collega's te inspireren om oog te hebben voor de vele veranderingen. In deze korte talk krijg je een routekaart aangereikt om jouw loopbaan én jouw organisatie klaar te stomen voor een arbeidsmarkt die steeds digitaler gaat worden.