Durf het beste uit jezelf te falen!

Datum en tijd
March 10, 2023
Georganiseerd door
Ministerie van JenV
Voor wie
Openbaar

"De enige fout die je niet moet maken is fouten vermijden" Dit is een uitspraak van Remko van der Drift, oprichter van het Instituut voor Faalkunde. (zie Home - Instituut voor Faalkunde )

Falen en fouten klinkt heel heftig, maar liever dat dan allerlei bedekkende termen als verbeterpunt, aandachtspunt, verbeterkans, afwijking of onvolkomenheid. Falen en fouten zijn er in verschillende soorten en maten. Falen en fouten maken zullen we altijd blijven doen omdat we mensen zijn. En falen en fouten maken is nodig omdat je niet alles vooraf kan bedenken of voorkomen.

Sommige dingen kun je alleen maar leren door te proberen en te blijven oefenen. Zo ook het geven van workshops: ik heb het zelf nog niet vaak gedaan, het ging niet altijd helemaal goed en ik ga het weer proberen, want "Proberen lukt altijd"! Was getekend, Claudia van den Boom NFI, workshopbegeleider.

Voor meer info mail: DC-online-ontmoeten@minjenv.nl

Wat gaan we doen?

In de workshop ‘Durf het beste uit jezelf te falen!’ maak je kennis met het gedachtegoed van het Instituut voor Faalkunde. We laten je ervaren hoe je kan omgaan met je fouten en we hopen dat je na afloop meer faalruimte, meer mededogen en acceptatie hebt voor je eigen fouten. Omdat het bij fouten maken gaat om het ‘durven en doen’, heeft de workshop weinig theorie en veel oefenruimte om te proberen!

Start: 09:30u

Eind: 12:00 u