Gratis workshop: Visual Storytelling met je smartphone

Gratis workshop: Visual Storytelling met je smartphone

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de kracht van een zakelijke vlog. Een goede video draagt bij aan je online zichtbaarheid en is dé manier om mensen direct en persoonlijk te betrekken bij jouw onderwerp of bedrijf. Daarbij hoef je overigens zelf niet in beeld te komen, maar kun je bijvoorbeeld ook klanten of collega’s interviewen. En, je hebt er geen dure apparatuur voor nodig : met je eigen smartphone kun je meteen aan de slag.

In de workshop van 1,5 uur komen de hoofdlijnen van interviewtechnieken, video marketing, storytelling en formats aan de orde. Daarnaast wordt een aantal tools, opname technieken en edit tips gegeven.

Daan van Bergen produceert met zijn bedrijf Videologic, documentaires, reportages, talkshows en registraties. Daarnaast is hij trainer en spreker, geeft workshops over zakelijk vloggen en is in 2020 zijn boek ‘Vloggen voor Professionals’ uitgegeven.

Programma

13:15-13:30 - 'Inloop': je kunt alvast even wennen aan ons online café in SpatialChat, dat we gebruiken voor deze workshop.

13:30-15:00 - Workshop Visual storytelling met je smartphone

15:00- ca 15:15 - Nakletsen in ons online café.

Waar?

Deze workshop is online te volgen op:

Aanmelden of iets installeren of niet nodig!