Webinar ‘Klaar voor digitaal’ met Ben van der Burg

Datum en tijd
March 23, 2023 10:00 AM (GMT+1)
Georganiseerd door
A+O Fonds Rijk
Voor wie
Besloten

Tijdens het live-webinar ‘Klaar voor digitaal’ op 23 maart 2023 neemt Ben van der Burg je mee in de digitale wereld. Hij bespreekt de digitale mogelijkheden waar je elke dag van geniet. Er kan zoveel! En zo kom je ook op onmogelijkheden waar je daarna tegenaan gaat lopen. Denk aan internetveiligheid, informatie die niet klopt of data gebruik.

Hoe je met die (on)mogelijkheden zo goed, inclusief, duurzaam, gaaf en veilig mogelijk omgaat? Dat wordt in het webinar duidelijk.

De spreker… Ben van der Burg

Ben hield van schaatsen. Ben houdt van digitale technologie. Hij bespreekt zijn laatste liefde in verschillende podcasts, het radioprogramma BNR digitaal en bij Vandaag Inside. Ook is hij commercieel directeur bij het digitale bureau Triple. Daar kan hij zijn ei kwijt door voor grote merken de meest vernieuwende, best werkende, gave en mooie digitale oplossingen te maken.

Hoe kijk je mee?

image

Door A+O fonds Rijk

Dit webinar wordt georganiseerd door A+O fonds Rijk. Het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk) is een onafhankelijke stichting. In het fonds werkt het Rijk als werkgever samen met vakorganisaties die de werknemers vertegenwoordigen. Lees meer.

Aanmelden en meedoen

Heb jij je al geregistreerd voor Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk? Dan hoef je alleen maar in te loggen in onze online omgeving. Op donderdag 23 maart om 10.00 uur kun je hier het live-webinar volgen.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Volg dan de stappen op onze website ‘Werken aan jouw toekomst’ om het gratis webinar live te kunnen volgen.