Ambassadeurs enthousiast aan de slag met Maand van Digitale Fitheid 2023

Created
Nov 23, 2022 2:54 PM
Tags
Publish date
image

Gewoon beginnen en doen! Dat was de boodschap van de ambassadeurs en initiatiefnemers van de Maand van de Digitale Fitheid. Zij hebben er weer zin in! En deelden enthousiast tips en ideeën met alle aanwezigen tijdens de startersbijeenkomst voor ambassadeurs van deze maand. Jij en jouw organisatie doen toch ook mee in maart 2023?

Maand van de Digitale Fitheid in maart 2023

Maart 2023 wordt voor de tweede keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een maand vol workshops, leersessies en tips & trucs waarmee kenniswerkers hun digitale skills kunnen updaten. Het doel is dat kenniswerkers in die maand ten minste 1 uur werken aan het verbeteren van hun digitale fitheid. Want als we hun mentale welzijn, ontwikkeling en werkplezier serieus willen nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie willen werken, ontkomen we niet aan digitale fitheid van onze medewerkers. Het zoeken naar informatie kost veel tijd. Evenals bijvoorbeeld het gehannes met onze computer. Kortom tijd voor actie. Zorg dat jij en jouw organisatie digitaal fit worden en doe mee!

Aan de slag. Deel en steel!

Bijna 30 ambassadeurs, geïnteresseerden en betrokkenen bij dit evenement kwamen samen op de vaste locatie bij Seats2Meet Utrecht CS. Ter voorbereiding op deze tweede editie werd er op maandag 21 november 2022 een startbijeenkomst georganiseerd. Lars Sorensen was deze middag onze gastheer. Na het welkom van de initiatiefnemers Martijn Aslander en Marie Louise Borsje, RADIO, RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, volgde een inspirerende presentatie van Dieter Möckelmann over digitale fitheid in het onderwijs. Tot slot deel en steel. De aanwezigen hielpen elkaar om een mooi programma vast te stellen voor hun maand en leerden zo van elkaar. En natuurlijk werd er tijdens de netwerkborrel nog veel nagepraat

Meedoen en tot 19 december 

Enthousiast en interesse? Jij en/of jouw organisatie kunnen ook meedoen. Want iedereen kan meedoen. We werken namelijk graag samen. En onthoud! Het budget is 0 euro. Je organiseert 1 of meerdere activiteiten waarin je 1 of meerdere pijlers van digitale fitheid behandelt. Kijk op pagina ‘Doe mee’ of op onze pagina ‘Partner worden?’. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom bij de volgende bijeenkomst op maandag 19 december om daar meer informatie te verzamelen en kennis te maken met dit evenement. Dan ontvangen we als gastspreker Suzanne Verheijden. Zij gaat het hebben over digivaardig in de zorg. We zien je graag bij Seats2Meet om 13.30 uur.