Martijn Aslander - Al jouw kennis visueel georganiseerd met Freeform

Created
May 11, 2023 8:37 PM
Tags
video
Publish date
May 12, 2023

Martijn Aslander, co-founder van Digitale Fitheid, is met regelmaat enthousiast over nieuwe tools. En dan zegt hij meestal ook dat hij nog nooit zo enthousiast geweest is als over . Dus dat moet je even van tevoren weten, maar dit wil je inderdaad zien! Want als je een iPad hebt en manieren zoekt om zowel je eigen aantekeningen als allerlei andere informatie wilt ordenen, bewerken en nuttig gebruiken, dat wil je Freeform gezien hebben.

Over Martijn

Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving. Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als Technologie Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Over deze video

Deze video is opgenomen op 28 maart 2023, tijdens het event “Oh, werkt dat zo!” dat plaats vond in het auditorium van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

image