Ons werk is stuk - Martijn Aslander, Arjan Broere en Mark Meinema

Created
Feb 3, 2022 2:02 PM
Tags
Publish date
image

Kijk jij meer dan vijf uur per dag voor je werk naar een scherm? Dan is dit boek voor jou.

De computer en de smartphone hadden ons werk leuker en makkelijk moeten maken, toch ervaren velen het omgekeerde. We moeten terug naar de tekentafel, want ons werk is stuk. Het is de hoogste tijd om deze werk-werkelijkheid eens kritisch onder de loep te nemen. In dit boek nemen Aslander, Broere en Meinema je mee langs de geschiedenis van ons werk, en doorkruisen ze het werk van HR, IT en het werk van archivarissen en documentalisten.

Vanuit de hersenwetenschap is veel van wat er mis gaat goed te verklaren, en op te lossen. Een must-read voor iedereen die bezig is om duurzaam inzetbaar te worden en blijven, levenslang wil leren en niet langer slaaf wil zijn van de computer en haar dienaar, de smartphone. Een werkweek van vier dagen, met vijf focus-uren per dag?

Geen probleem aldus onze auteurs. Heel raadzaam zelfs als je mentaal gezond wilt blijven én als je meer slagkracht wilt ontwikkelen. Ons werk is stuk en toe aan een grote onderhoudsbeurt.

Waarom moet je dit boek lezen? Nou... Het zal je niet verbazen, maar dit boek raakt de kern van Digitale Fitheid! Op het gevaar af dat 'wij van WC-Eend WC-Eend aanprijzen' kunnen wij ( Martijn AslanderArjan Broere en Mark Meinema) je dit boek van harte aanbevelen! 😊 Op 1 maart is de boekpresentatie in combinatie met de kick off van de Maand van de Digitale Fitheid.