“Gedragsverandering is het moeilijkste wat er is” - Femke Hammer in Podcast Digitale Fitheid

Created
Feb 2, 2023 3:37 PM
Tags
podcast
Publish date
image

Femke Hammer werkt als projectleider voor de Alliantie Digitaal Samenleven, een programma van het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Ze zet zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan (blijven) doen. Online, of, als dat niet lukt, via een mens van vlees en bloed. Ze is nieuwsgierig naar de invloed van digitale ontwikkelingen op de samenleving en hoe die het leven tegelijkertijd makkelijker, maar ook moeilijker maken. Ze verbaast zich er regelmatig over dat de mens bij digitalisering niet altijd centraal staat.

Digitale Fitheid is net als mentale en fysieke fitheid iets wat niet vanzelf komt en onderhoud nodig heeft. In deze podcast voeren we gesprekken met mensen die soms wel en soms niet digitaal fit zijn. Je hoort hoe digitale fitheid voor hen werkt en wat ze doen om zelf fit te blijven.”

Moderator van het gesprek is Lykle de Vries en ditmaal zit Maarten van den Berg, ambassadeur van Digitale Fitheid,  ook aan tafel. Deze podcast vind je natuurlijk ook terug in je favoriete podcast app!

Seizoen 2 van deze podcast wordt gesponsord door de Rijksacademie voor Digitalisering en informatisering Overheid (RADIO)