Schrijf je in voor de 10 daagse digitale detox challenge!

Created
Mar 20, 2023 10:43 AM
Tags
artikel
Publish date
March 20, 2023

Na de maand van de digitale fitheid is het tijd voor een moment van bezinning. Vandaar dat we nog een bijzondere en uitdagende toegift voor je hebben. Vanaf 4 april start De 10 daagse digitale detox challenge! Meld je nu alvast aan.

image

Verbeter jouw digitale gezondheid

De challenge is bedoeld om je uit te dagen je digitale gezondheid te verbeteren, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Doe mee met de digitale detox en ervaar het verschil in slechts 10 dagen!

Hoe gaat het in z'n werk?

Bepaal met wie je de detox wilt aangaan. Het is leuk om het samen te doen, bijvoorbeeld met je gezin, team of klas, maar als je het alleen wilt doen, is dat natuurlijk ook prima.

Vervolgens bepaal je zelf de regels. Maak het jezelf niet te gemakkelijk, maar ook niet te moeilijk. Je krijgt hiervoor ook nog concrete tips. Daarna ben je klaar om te starten.

Bij aanvang krijg je een assessment, waar je jezelf vergelijkt met de rest van Nederland op een aantal vragen. Zo kun je zien hoe het staat met je digitale gedrag bij aanvang. Vervolgens krijg je dagelijks adviezen.

Deelname is gratis en anoniem

Na afloop van de 10 dagen krijg je weer een assessment en kun je zien wat er in de 10 dagen is veranderd.

Er zijn geen kosten aan verbonden en deelname is anoniem. Na de challenge word je naam en e-mailadres weer uit de database verwijderd.

Bezoek de website en meld je aan!

Hier de website van de 10 daagse digitale detox challenge. Daar vind je meer informatie en je kunt je daar aanmelden. Durf jij de uitdaging aan?