Partner Pagina

Partner Pagina

Zo'n Maand van de Digitale Fitheid organiseren is natuurlijk geen sinecure... Zeker gezien onze ambitie om daar de komende 5 jaar 4 miljoen kenniswerkers mee in aanraking te laten komen. Gelukkig deelden behoorlijk wat mooie organisaties onze ambities en helpen ze mee. Met praktische hulp, met budget, maar zeker ook met een reeks activiteiten zoals media-aandacht, inhoudelijke kennis in vakliteratuur en met masterclasses, webinars, workshops en lunchsessies over alles rondom Digitale Fitheid.

De Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering (Radio) en Digitale Fitheid.nl zijn de initiatiefnemers van de Maand van de Digitale Fitheid. Zij nemen het voortouw in het organiseren van het evenement de komende 5 jaar, elke keer in maart.

Wil je partner worden?

We werken graag samen met anderen. Dat kan door een bijdrage te leveren aan de maand zelf, of door partner te worden van het evenement. Als partner draag je financieel bij, draag je zorg voor minimaal 4 publieke uitingen in de vorm van een blog, podcast of video in de maand maart en organiseer je minimaal 4 lunchlezingen, webinars, masterclasses, workshops of inspiratiesessies over Digitale Fitheid in Maart. Dat mag zowel voor eigen medewerkers zijn of publiek toegankelijke sessies. Je mag het materiaal en de vormgeving en het platform van de Maand van de Digitale Fitheid ervoor gebruiken en we helpen je waar nodig met het opzetten ervan. Hier vind je allerlei tips voor organisatoren.

Wil je partner worden? Neem contact met ons op via events@digitalefitheid.nl

image
image