1 maart: Kick off Maand van de Digitale Fitheid

In de maand maart werken we samen aan onze digitale fitheid. Tijdens dit event trappen we samen af met alle partners, ambassadeurs en deelnemers.

Over dit evenement

Maand van de Digitale Fitheid

Een maand lang aandacht in de pers, op de werkvloer en bij beslissers. Als we het mentale welzijn, de ontwikkeling, en het werkplezier van kenniswerkers serieus willen nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie willen werken ontkomen we niet aan digitale fitheid. Daarom starten we op 1 maart met het organiseren van een maand lang inspiratie, evenementen, conrete hulp én aandacht.

Een maand lang aandacht in de pers, op de werkvloer en bij beslissers. Als we het mentale welzijn, de ontwikkeling, en het werkplezier van kenniswerkers serieus willen nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie willen werken ontkomen we niet aan digitale fitheid.

Op 1 maart 2023 starten we weer met het organiseren van een maand lang inspiratie, evenementen, concrete hulp én aandacht.

Tijdens deze kick of in Beeld & Geluid Den Haag ontmoet je alle partners en ambassadeurs en leren we van elkaar in kennissessies en rondetafelgesprekken.

Programma

13.00 Inloop + mogelijkheid tot Digitale Fitheidstest

13.30 uur Kick off Maand Digitale Fitheid (Plenair)

  • Martijn Aslander / Marie Louise Borsje - initiatiefnemers

14.30 Subsessies

17.00 Borrel

Meer details over het programma worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Dit event is vrij toegankelijk maar we vragen je wel om jezelf even aan te melden via deze link.