Doe mee

Doe mee

Iedereen mag meedoen met de Maand van de Digitale Fitheid.

Hoe kun je bijdragen?

  1. je kunt deelnemen aan één van de door ons, of door onze partners georganiseerde activiteiten. Deze kun je in aanloop naar de maand vinden in onze agenda.
  2. je organiseert zelf één of meerdere activiteiten in maart 2023 die als thema één of meerdere van de 5 pijlers van Digitale Fitheid behandelen ( de vijf pijlers kun je vinden op www.digitalefitheid.nl)
  3. Je maakt content met tips, tricks, inzichten, of verhalen over Digitale Fitheid en deelt die met ons en de wereld

Wil je meedoen? Neem contact met ons op via events@digitalefitheid.nl

Wie doen er nog meer mee?

image

Bas van der Veld

Met knetterhard werken is helemaal niets mis! Als ondernemer ga je vaak meer dan 100% voor je doelen en dat levert ook veel op. Maar door digitaal fit te zijn voorkom je dat stress de overhand krijgt en je kan blijven presteren op de lange termijn.”

image

Marielle Sijgers

“Digitale fitheid is wat mij betreft van essentieel belang wanneer je alle technologische ontwikkelingen, die zich in een razend tempo opvolgen, in jouw voordeel wil gebruiken én je het mentaal ook nog graag wil blijven overzien”

image

Suzanne Verheijden

“Niet alleen de samenleving maar ook de zorg wordt steeds digitaler. (Één op de zeven Nederlanders werkt in de zorg.) We moeten werken aan onze digitale fitheid om goed voor onszelf te zorgen én goede zorg te kunnen blijven leveren!”